ONLINE CURSUSSEN

Wil je graag meer leren, maar wel op je eigen tempo wanneer jij dat wil? Doe dan mee aan een van onze online cursussen. In de online omgeving kun je ook contact leggen met andere cursisten. Je kunt vragen stellen, ervaringen delen en successen vieren. De toegang tot de cursus is levenslang.

Sow Along

In de Sow Along gaan we samen de moestuin in! Als wij tomaat zaaien, dan zaai jij die ook. Als wij komkommer zaaien, dan is het ook tijd voor jou om komkommer te zaaien! Je kan zien hoe onze zaailingen er bijstaan in ons huis en onze tuin en spiegelen aan die van jou. Wij nemen je mee in het hele proces van zaaien tot verspenen tot uitplanten en oogsten, 9 maanden lang. Benieuwd wat we nog meer gaan laten zien tijdens de Sow Along?

Lees meer over de Sow Along  »

Sow Along – Bloemen

In deze Sow Along ga ik (Merel) je leren hoe je zelf een bos bloemen uit eigen tuin kunt halen. Wat gaan we doen? We gaan tegelijkertijd zaaien! Dan zie je hoe ze er bijstaan bij mij en kun je mijn resultaten spiegelen aan die van jou. Ik neem je digitaal bij de hand bij het hele proces, van zaaien tot verspenen tot afharden en uitplanten en oogsten.

Doe mee met de Sow Along – Bloemen»

Online cursus stekken

Na 2 jaar stek workshops te hebben gegeven, is er nu een online cursus! Ideaal voor mensen die willen leren hoe ze bijvoorbeeld hun bessen struiken (framboos, braam, aalbes etc.) kunnen vermeerderen zodat ze nog meer bessen krijgen. In deze cursus leer je het verschil tussen zomer stekken en winter stekken, 4 methodes die je kunt gebruiken om te stekken en hoe je je stekjes groot laat groeien tot volwaardige planten. 

Doe mee met de cursus stekken »

Online cursus snoeien

Een veelgestelde vraag is ieder jaar opnieuw ‘hoe moet ik mijn boom snoeien?’. Tijdens deze cursus leren we je hoe je dat aanpakt. Heel belangrijk, want een boom die goed gesnoeid is zorgt voor meer productie/vruchten. Met snoeien kun je ook ziektes en beschadigingen voorkomen waardoor een boom gezonder blijft en ook langer zal leven.

Bekijk de inhoud van de cursus snoeien»