Online cursus snoeien

Wil jij leren hoe je jouw fruitbomen en andere eetbare planten en kruiden snoeit? Doe dan mee aan de cursus snoeien. Planten die goed zijn gesnoeid zorgen voor meer productie, staan er mooier bij en hebben een gezonder leven waardoor ze langer leven. 

Wat ga je leren?

In deze cursus leer jij hoe je jouw planten moet snoeien. Wanneer snoei je? Hoe snoei je? Wat snoei je op welke manier? Welk gereedschap heb je nodig? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens de snoei cursus. Na deze cursus durf jij het aan om je eigen planten onder handen te gaan nemen.

Wat heb je nodig?

Als je de theorie meteen in praktijk wil brengen heb je in ieder geval een plant nodig die een snoei beurt kan gebruiken. Daarvoor heb je natuurlijk ook een snoeischaar nodig. In de cursus leggen we uit waar een goede snoeischaar aan moet voldoen en hoe je jouw snoeischaar in topconditie houdt.

Wat krijg je?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus. Je kan de cursus op mobiel (via een app) bekijken of via je laptop. In de online leeromgeving kun je ook praten met andere cursisten. Zo kun je vragen stellen, maar ook successen met elkaar delen en inspiratie opdoen bij andere cursisten. 

Wanneer start de cursus?

De cursus komt eind december online, je ontvangt mail zodra je kan starten!

Veelgestelde vragen over de online cursus snoeien

Er zijn nog geen veelgestelde vragen, maar die komen ongetwijfeld!