Online cursus snoeien

Wil jij leren hoe je jouw fruitbomen en andere eetbare planten en kruiden snoeit? Doe dan mee aan de cursus snoeien. Planten die goed zijn gesnoeid zorgen voor meer productie, staan er mooier bij en hebben een gezonder leven waardoor ze langer leven. 

Wat ga je leren?

In deze cursus leer jij hoe je jouw planten moet snoeien. Wanneer snoei je? Hoe snoei je? Wat snoei je op welke manier? Welk gereedschap heb je nodig? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens de snoei cursus. Na deze cursus durf jij het aan om je eigen planten onder handen te gaan nemen.

Wat heb je nodig?

Als je de theorie meteen in praktijk wil brengen heb je in ieder geval een plant nodig die een snoei beurt kan gebruiken. Daarvoor heb je natuurlijk ook een snoeischaar nodig. In de cursus leggen we uit wat voor scharen we gebruiken en voor welke klus. We laten je ook zien hoe je jouw snoeischaar in topconditie houdt!

Wat krijg je?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus. Je kan de cursus op mobiel (via een app) bekijken of via je laptop. In de online leeromgeving kun je ook praten met andere cursisten. Zo kun je vragen stellen, maar ook successen met elkaar delen en inspiratie opdoen bij andere cursisten. Mocht er nog veel onduidelijkheid zijn over een bepaald onderwerp, dan duiken wij opnieuw de tuin in om een video op te nemen!

Veelgestelde vragen over de online cursus snoeien

Hoe lang duurt de online snoei cursus?

De video’s die je gaat bekijken duren bij elkaar opgeteld 70 minuten.

Kan ik de inhoud/modules van de cursus al bekijken?

Jazeker! De opbouw van de cursus kun je hier bekijken. Door op het pijltje naar onder te klikken kun je ook alvast de titels van de diverse lessen zien.