MEET THE MAKERS

Moestuin Advies wordt gerund door 3 personen. Ruud, Merel & Joris.

Ruud

Moestuin Nerd

Hallo! Ik ben Ruud, ik ben een beetje de moestuin nerd van ons drieën. In november ben ik gestart met het Instagram account @moestuin.advies. Daar deel ik mijn kennis over moestuinieren en probeer ik mensen te inspireren om ook te starten met een moestuin. Door de jaren heen heb ik mezelf veel aangeleerd op het gebied van moestuinen, permacultuur, voedselbossen, techniek en koken. School was nooit echt mijn ding, maar boeken, YouTube, met experts spreken en zelf veel experimenteren des te meer.

 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

VOLG MIJ OP FACEBOOK

Merel

Manusje-van-alles

Hi, ik ben Merel! Ik zorg er voor dat alles wat in het koppie zit van Ruud ook begrijpelijk is voor andere mensen. En wat Ruud niet kan, dat probeer ik mezelf te leren zoals een website maken, filmen, foto’s maken én ik probeer zelfs beter te worden in correct Nederlands schrijven. Tja het is wat, twee dyslecten die teksten schrijven.

Voor bijna alle vragen kun je beter bij Ruud zijn.  Maar voor bloemen vragen kun je beter bij mij aankloppen. Wil je mij beter leren kennen, volg me dan op Instagram. Ik post voornamelijk over de tuin, maar ook over chips, geluksmomentjes, autisme en chronische pijn.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Joris

Master of Sound

Hi, mijn naam is Joris! En ik heb Moestuin Advies de Podcast bedacht. Als beginnende moestuinierder en liefhebber van podcasts vond ik het jammer dat er nog geen leuke moestuin podcast was. Ruud en Merel zijn al jaren goede vrienden van mij dus stelde ik voor om samen een podcast te gaan maken. Het leek me zo leuk om samen met vrienden iedere week een podcast te maken die leuk is voor beginners maar ook voor ervaren moestuinierders. Bijna alle  apparatuur was al in huis omdat ik zanger ben van beroep en de helft ben van het duo Schuurmans & Schuurmans. Binnen no-time hadden we dan ook de eerste kwalitatief goede podcast opgenomen mét zelfgemaakte jingles.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op!