WORKSHOPS

De afgelopen twee jaar hebben we verschillende workshops gegeven. Veruit de populairste workshop was stekken in Den Food Bosch. Andere workshops die we hebben gegeven waren: de basis van moestuinieren, kruidensticks maken en een droogboeket samenstellen.

Zomerstekken

De workshops in Den Food Bosch vinden altijd plaats in het voorjaar en de zomer. Tijdens onze stek workshop leer je alles over het stekken van eetbare planten. Je gaat actief aan de slag met het stekken en je leert verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. In Den Food Bosch staan prachtige eetbare soorten die goed zijn te stekken zoals zwarte framboos, doornloze braam, verschillende vlieren, olijfwilg, appelbes en japanse wijnbes. Ook kruiden zijn goed te stekken zoals lavendel, munt en rozemarijn! We gaan het voedselbos in om stekjes te verzamelen, je hebt vrije keus in de stekken die je wilt maken.

Bij aanschaf van de stek workshop krijg je ook onbeperkt toegang tot onze digitale cursus stekken (t.w.v. €39,95) zodat je de theorie altijd thuis nog een keer kunt terugkijken. Maar als je zelf al veel moedermateriaal hebt dan kun je ook vóór de stek workshop thuis al aan de slag doormiddel van de digitale cursus.

Deelname kost €69,95 en daarvoor krijg je:

  • Uitleg over verschillende stek methodes
  • Een middag zelf oefenen met stekken maken
  • Een krat zelfgemaakte stekjes mee naar huis
  • Toegang tot de digitale cursus ‘stekken’ zodat je thuis alle theorie nog eens op je gemakje kunt bekijken
  • Een gezellige middag in het voedselbos met andere liefhebbers van de natuur

 

De stek workshop van 2022 gaat plaatsvinden op de volgende datum:

  • Zaterdag 7 mei van 10:00 uur tot 12:30 uur

Het adres is: Den Food Bosch, voedselbos tegenover Schuilenburg 4 te Sint-Michielgestel.