Workshops

De afgelopen twee jaar hebben we verschillende workshops gegeven. Veruit de populairste workshop was stekken in Den Food Bosch. Andere workshops die we hebben gegeven waren: de basis van moestuinieren, kruidensticks maken en een droogboeket samenstellen.

Zomerstekken

De workshops in Den Food Bosch vinden altijd plaats in de zomer. Tijdens onze stek workshop leer je alles over het stekken van eetbare planten. Je gaat actief aan de slag met het stekken en je leert verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. In Den Food Bosch staan prachtige eetbare soorten die goed zijn te stekken zoals zwarte framboos, doornloze braam, verschillende vlieren, olijfwilg, appelbes en japanse wijnbes. Ook kruiden zijn goed te stekken zoals lavendel, munt en rozemarijn! We gaan het voedselbos in om stekjes te verzamelen, je hebt vrije keus in de stekken die je wilt maken.

Na de stek workshop krijg je ook onbeperkt toegang tot onze digitale cursus stekken (t.w.v. €39,95) zodat je de theorie altijd thuis nog een keer kunt terugkijken.

Deelname kost €69,95 en daarvoor krijg je:

  • Uitleg over verschillende stek methodes
  • Een middag zelf oefenen met stekken maken
  • Een krat zelfgemaakte stekjes mee naar huis
  • Na afloop krijg je toegang tot de digitale cursus ‘stekken’ zodat je thuis alle theorie nog eens op je gemakje kunt bekijken
  • Een gezellige middag in het voedselbos met andere liefhebbers van de natuur

Wil jij in de zomer van 2022 meedoen aan een zomerstek workshop? Stuur dan even een mailtje naar info@moestuinadvies.nl, dat kan ook via hier. We zetten je dan op de wachtlijst en dan krijg je als eerste de mogelijkheid om een kaartje aan te schaffen (data zijn nog onbekend).