Zomerstekken
De workshops in Den Food Bosch vinden altijd plaats in het voorjaar en de zomer. Tijdens onze stek workshop leer je alles over het stekken van eetbare planten. Je gaat actief aan de slag met het stekken en je leert verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. In Den Food Bosch staan prachtige eetbare soorten die goed zijn te stekken zoals zwarte framboos, doornloze braam, verschillende vlieren, olijfwilg, appelbes en japanse wijnbes. Ook kruiden zijn goed te stekken zoals lavendel, munt en rozemarijn! We gaan het voedselbos in om stekjes te verzamelen, je hebt vrije keus in de stekken die je wilt maken.
Bij aanschaf van de stek workshop krijg je ook onbeperkt toegang tot onze digitale cursus stekken (t.w.v. €39,95) zodat je de theorie altijd thuis nog een keer kunt terugkijken. Maar als je zelf al veel moedermateriaal hebt dan kun je ook vóór de stek workshop thuis al aan de slag doormiddel van de digitale cursus.